Els socis de la uep podran tramitar les cèdules d’habitabilitat i les certificacions energètiques en condicions avantatjoses

Els socis de la uep podran tramitar les cèdules d’habitabilitat i les certificacions energètiques en condicions avantatjoses

Gràcies a l’acord que ha arribat la patronal penedesenca amb la delegació del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació

Les empreses i els seus treballadors i professionals associats a la Unió Empresarial del Penedès podran tramitar l’obtenció de cèdules d’habitabilitat o certificats d’eficiència energètica més ràpidament i a un preu més econòmic gràcies a l’acord que ha arribat la UEP amb la delegació del Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona.

L’acord també inclou la inspecció tècnic d’edificis i els corresponents visats que s’han d’obtenir per poder acreditar aquests tràmits. Es tracta, doncs, d’una mena de finestreta ràpida on els associats a la UEP podran acudir per obtenir aquests certificats de manera més ràpida i a un preu avantatjós. Les sol·licituds s’hauran de tramitar a través de la UEP, que serà qui contactarà amb el tècnic-aparellador que hagi d’intervenir en cada cas.

Les cèdules d’habitabilitat que es podran tramitar en aquestes condicions corresponen a la segona ocupació d’habitatges plurifamiliar o unifamiliar, i els certificats d’eficiència energètica es divideixen en dos tipus: per habitatge individual plurifamiliar i locals fins a 50 m2; i per  habitatges unifamiliars i locals de més de 50 m2.

L’acord entre la UEP i la delegació del Col·legi d’Aparelladors es va signar el passat 15 de gener, a la seu del col·legi, a la plaça Penedès 3, 4a planta de Vilafranca del Penedès.

PER MÉS INFORMACIÓ CONTACTAR AMB LA UEP: Tel.: 93 892 54 04 / Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.