Presentació

Indret Advocats és un despatx pluridisciplinar, resultat de la integració de diversos despatxos i professionals, amb més de trenta anys d’experiència, en els camps del dret i la consultoria. A Indret Advocats formem un equip de professionals, entre els quals estem advocats, economistes i arquitectes. Amb unes instal·lacions i mitjans tècnics avançats, ens organitzem per departaments específics, sent el nostre principal actiu el talent, l'experiència i la formació de tots els que integrem Indret Advocats. Aquest caracter interdisciplinari ens permet oferir solucions integrals, en tots els camps jurídics,  combinant doctrina jurídica, la visió tècnica i l’estrategia empresarial.

Entre totes les nostres especialitats cal destacar l’àmbit civil, mercantil, administratiu, i urbanístic, oferint els nivells més elevats de professionalitat, qualitat i immediatesa. Sobre aquests fonaments mantenim un compromís total amb el client i els seus interessos.

El nostre bufet està arrelat als seus orígens a Vilafranca del Penedès però amb vocació de donar servei a tot el territori.

 

Valors

Entenem l'exercici de l'advocacia no només com una pràctica professional per a la solució de problemes, sinó també com la prestació d'uns serveis que permetin al client preveure i desenvolupar les seves activitats amb garanties de seguretat jurídica, eficàcia i rendibilitat. Amb aquesta finalitat oferim uns serveis de seguiment de l'activitat legislativa i pre-legislativa que poden afectar als sectors econòmics d'interès per al client.

Per tal de respondre de forma adient i en tot moment a les necessitats dels nostres clients, prestem especial atenció a la formació continuada dels nostres professionals en les diverses disciplines jurídiques. Alguns d'ells mantenen una col·laboració regular amb Universitats públiques i privades i d'altres institucions docents. D'altra banda, els departaments de les diferents àrees legals del Despatx no constitueixen divisions tancades, sinó que la col·laboració i interacció entre les diferents àrees obliga a un constant treball en equip, amb la finalitat de proporcionar-los una visió integral del conjunt de qüestions que pot plantejar el client.